Commissies

Binnen onze vereniging zijn een drietal commissies actief:
de Welkomstcommissie, de Activiteitencommissie en de Lief en leedcommissie. De leden van deze commissies staan vermeld op de pagina Leden, die u vindt onder het tabblad Alleen-voor-leden.

Welkomstcommissie:
Deze commissie stelt zich ten doel alle nieuwe inwoners van Het Puyven welkom te heten. De commissieleden hebben een welkomstpakket samengesteld. Hierin zitten een welkomstbrief van de voorzitter van onze vereniging met een aanmeldformulier en ons privacybeleid, een plattegrond van Het Puyven, documenten over buurtpreventie en burenhulp en een lijst met nuttige telefoonnummers. Als de nieuwe bewoner het op prijs stelt, maken de commissieleden een afspraak voor een gepland bezoek om een en ander nader toe te lichten. Zij nemen bij die gelegenheid een welkomstbloemetje mee.

De commissieleden worden uiteraard graag op de hoogte gehouden van alle verhuizingen in onze wijk, zodat zij snel kunnen reageren.

Mailadres welkomstcommissie.hetpuyven@gmail.com

De Lief en leedcommissie (nieuw in 2022)
Er hebben zich 3 leden aangemeld die deze commissie willen gaan vormgeven. Zij gaan een attentie verzorgen in de vorm van een kaartje of een bloemetje, en wel bij:
Een geboorte, overlijden, huwelijk, jubileum, ziekte, na een periode in een ziekenhuis of revalidatiecentrum.
Daarbij hebben zij u hulp hard nodig, want zonder uw hulp, hebben zij geen informatie!
We verwachten dat de activiteiten van deze commissie de saamhorigheid binnen de vereniging zullen vergroten.
Mailadres liefenleedcommissie.hetpuyven@gmail.com

De Activiteitencommissie
De feestcommissie is uitgebreid met een paar zeer actieve leden, waardoor behalve feesten organiseren ook andere activiteiten ondernomen worden. Natuurlijk organiseert de activiteitencommissie 2x per jaar een doe-het-zelf barbecue, zoals we al jarenlang gewend zijn. Hierbij nemen de deelnemers zelf hun vlees, vis, salades, drank met bestek, bord en glas mee. De feestcommissie zorgt voor barbecues met benodigdheden, banken en tafels, eventuele beschutting en regelt bij onze sponsor Jumbo Kernkwartier sauzen, stokbrood en slaatjes. Maar daarnaast zitten verschillende activiteiten in de planning. Allereerst natuurlijk de aanleg en het onderhoud van ons bloemen- en bijenveldje. Maar wellicht krijgen we ook een garagesale, een kunstroute, een wandeling met thema. U leest het hier als de plannen tot uitvoering gaan komen.
Mailadres feestcommissie.hetpuyven@gmail.com

Vaststaande plannen voor 2023:

15 januariNieuwjaarsborrel op het jeu-deboulesveldje om 16.00u
– Een voorjaars- en een najaarsbarbecue
– Burendag
– In november 2023 is het 50 jaar geleden dat de 1e woningen in onze wijk zijn opgeleverd. Begin 2024 volgde de rest van de wijk. Reden voor een feest.

Website:
De website wordt onderhouden door Reina Perdijk. Opmerkingen over en/of aanvullingen op de inhoud van de website kunt u richten aan info@hetpuyven.nl