Commissies

Binnen onze vereniging zijn een drietal commissies actief:
de Welkomstcommissie, de Feestcommissie en de Lief en leedcommissie. De leden van deze commissies staan vermeld op de pagina Leden, die u vindt onder het tabblad Alleen-voor-leden.

Welkomstcommissie:
Deze commissie stelt zich ten doel alle nieuwe inwoners van Het Puyven welkom te heten. De commissieleden hebben een welkomstpakket samengesteld. Hierin zitten een welkomstbrief van de voorzitter van onze vereniging met een aanmeldformulier en ons privacybeleid, een plattegrond van Het Puyven, documenten over buurtpreventie en burenhulp en een lijst met nuttige telefoonnummers. Als de nieuwe bewoner het op prijs stelt, maken de commissieleden een afspraak voor een gepland bezoek om een en ander nader toe te lichten. Zij nemen bij die gelegenheid een welkomstbloemetje mee.

De commissieleden worden uiteraard graag op de hoogte gehouden van alle verhuizingen in onze wijk, zodat zij snel kunnen reageren.

Mailadres welkomstcommissie.hetpuyven@gmail.com

De Lief en leedcommissie (nieuw in 2022)
Er hebben zich 3 leden aangemeld die deze commissie willen gaan vormgeven. Zij gaan een attentie verzorgen in de vorm van een kaartje of een bloemetje, en wel bij:
Een geboorte, overlijden, huwelijk, jubileum, ziekte, na een periode in een ziekenhuis of revalidatiecentrum.
Daarbij hebben zij u hulp hard nodig, want zonder uw hulp, hebben zij geen informatie!
We verwachten dat de activiteiten van deze commissie de saamhorigheid binnen de vereniging zullen vergroten.

De Feestcommissie
De feestcommissie stelt zich ten doel twee maal per jaar een barbecue te verzorgen voor de hele wijk. Hierbij zijn ook niet-leden van harte welkom. Zij hebben al verschillende doe-het-zelf barbecues georganiseerd. Hierbij nemen de deelnemers zelf hun vlees, vis, salades, drank met bestek, bord en glas mee. De feestcommissie zorgt voor barbecues met benodigdheden, banken en tafels, eventuele beschutting en regelt bij onze sponsor Jumbo Kernkwartier sauzen, stokbrood en slaatjes.
Mailadres feestcommissie.hetpuyven@gmail.com

Plannen voor 2022:

– Burendag met als gezamenlijke activiteit de aanleg van een bloem en bijenveldje.
Details: zie de pagina Bloem en bij onder het tabblad Thema ‘s

– 200 jaar Nuenen wordt dit jaar of in 2023 georganiseerd, waarbij wij aanhaken.

– In november 2023 is het 50 jaar geleden dat de 1e woningen in onze wijk zijn opgeleverd. Begin 2024 volgde de rest van de wijk. Reden voor een feest.

Website:
De website wordt onderhouden door Reina Perdijk. Opmerkingen over en/of aanvullingen op de inhoud van de website kunt u richten aan info@hetpuyven.nl